sobota 4. mája 2019

Levanduľová chalupa

Levanduľové políčko som mala vysnívané dávno, ale s tým, že ho založím už teraz na jar som nepočítala. Nenachystala som si teda sadenice a musela som si ich zohnať. 
Nákup bol spojený s  návštevou na chalupe Levandule. Veľmi pekné, pokojné prostredie pre tých, čo hľadajú ticho, relax, oddych.
A majú radi levanduľu... 

12 komentárov:

  1. Jani, děkuji za info, jsem překvapená, že je u nás. Pořád nerozlišuji, jestli čtu česky nebo slovensky a tak mi to došlo až při pohledu na mapku :o)
    Rozhodně to musí být zážitek, kdo by levanduli nemiloval.
    Měj hezkou neděli, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zlý kredit, dobre !! 100% akceptácia pre okamžité pôžičky, získanie ponuky do 24 hodín
    Získajte osobnú pôžičku od 8 000 GBP do 80 000 000 USD, 3,0%
    úroková miera Naše pôžičky sú dobre poistené a maximálna bezpečnosť je naša
    prioritou, ste finančne stlačení?
    Hľadáte prostriedky na splácanie pôžičiek a dlhov?
    Hľadáte financovanie na začatie podnikania?
    Potrebujete súkromné alebo firemné pôžičky na rôzne účely?
    Hľadáte pôžičky na veľké projekty?
    Hľadáte prostriedky na rôzne ďalšie procesy?
    Poznámka: Ponúkame nasledujúce pôžičky pre jednotlivcov
    * Komerčné pôžičky.
    * Osobné pôžičky.
    * Obchodné pôžičky.
    * Investičné pôžičky.
    * Rozvojové pôžičky.
    * Pôžičky na nákup.
    * Stavebné úvery.
    * Úvery pre spoločnosti a mnoho ďalších:
    a oveľa viac pri úrokovej sadzbe 3%;
    e-mail: ako sa prihlásiť?
    Pre viac informácií kontaktujte pls: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. AKO ZÍSKAJEM MÔJ ÚVER Z TEJTO VEĽKEJ SPOLOČNOSTI

    Ahoj milí ľudia, som Linda McDonald, momentálne žijúca v Austine v Texase, USA. Momentálne som vdovou s tromi deťmi a uviazol som vo finančnej situácii v apríli 2020 a musel som refinancovať a platiť svoje účty. Snažil som sa hľadať úvery od rôznych úverových spoločností, súkromných aj korporátnych, ale nikdy s úspechom, a väčšina bánk odmietla môj úver, nie sú úplne koristné voči tým kapucám, ktoré ich nazývajú veriteľmi vlastných peňazí, že sú všetci podvodní, všetko, čo chcú, je vaša peniaze a dobre od nich nepočujete, urobili mi to dvakrát predtým, ako som sa stretol s pánom Davidom Wilsonom. Najzaujímavejšou časťou je, že moja pôžička sa na mňa previedla do 74 hodín, takže vám odporučím kontaktovať pána Davida, ak máte záujem získať úver a ste si istí, že mu môžete splácať načas, môžete ho kontaktovať e-mailom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Žiadna kontrola kreditu, žiadny spolupodnikateľ s iba 2% úrokovou sadzbou a lepšími splátkovými plánmi a harmonogram, ak musíte kontaktovať ktorúkoľvek spoločnosť s odkazom na zabezpečenie úveru bez záruky, potom kontaktujte pána Davida Wilsona ešte dnes pre vašu pôžičku.
    Ponúkajú všetky druhy úverov, ktoré poskytujú
    Krátkodobá pôžička (5 rokov)
    Dlhodobá pôžička (20_40)
    Strednodobý úver (10_20)
    Ponúkajú pôžičku ako
    Úver na bývanie ............., Podnikateľský úver ........ Dlhový úver .......
    Študentská pôžička .........., Úver na podnikanie
    Podnikateľský úver ........ Podnikový úver .............. atď
    E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Pokiaľ ide o finančnú krízu a pôžičku, David Wilson, pôžička, financie, je miesto, kam ísť, prosím, povedzte mu, že pani Linda McDonaldová vás usmerňuje, veľa šťastia ................... ....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Koukám, ať jsme z různých koutů, krasna místa si umíme najít. Víš, o čem mluvím, jak se daří políčku?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojte všetci, dnes som super nadšená. Videl som komentáre ľudí, ktorí už dostali pôžičku od Sabinhelps@gmail.com, a potom som sa na základe ich odporúčaní rozhodol prihlásiť. Pred pár hodinami som potvrdil celkovo 10 000 eur, ktoré som požadoval z vlastného bankového účtu. Toto je naozaj skvelá správa a odporúčam každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby poslal žiadosť prostredníctvom e-mailu: sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp her na +79267494861.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Potrebujete pôžičku? Pôžička na splatenie dlhu alebo na zaplatenie účtov alebo na začatie podnikania? Pôžička na financovanie vášho projektu? Ponúkame zaručené úverové služby v akejkoľvek výške s úrokovou sadzbou 2%. Odpovede a ďalšie informácie získate odoslaním odpovede na nasledujúci e-mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447868753778

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dobrý deň, teraz som veľmi šťastný, pretože som práve dostal pôžičku vo výške 69 000 EUR od tejto dobrej spoločnosti - LAPO. Ak potrebujete rýchlu pôžičku, urobte dobre, ak ich kontaktujete. Kontaktujte ich teraz prostredníctvom tohto e -mailu: (lapofunding960@gmail.com) alebo WhatsApp: +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nabízím vám jedinou finanční 50 000 kc od 60 000 000 kc
    Nabízím vám jedinou finanční půjčku od přímého investora od 50 000 do 60 000 000 Kč. Tato nabídka platí pro celou Českou republiku a pro všechny občany. Splatnost této půjčky může být stanovena na 240 měsíců s možností předčasného splacení za každou cenu a bez navýšení. Půjčíte si v plné výši a své prostředky zaplatíte do 24 hodin. Pokud si chcete půjčit, napište na: Michaela.rojickova55@gmail.com
    Whatsapp: +420604651865

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahojte všetci, klamalo ma toľko spoločností, ktoré tvrdili, že sú skutočnými poskytovateľmi pôžičiek, ale všetko moje úsilie bolo márne, prišiel som o viac ako 35 000 eur pre falošných poskytovateľov pôžičiek, o ktorých tvrdia, že sú tým, čím nie sú. Kým ma môj priateľ nepredstavil správnemu veriteľovi, ktorého som kontaktoval, a úspešne som od neho získal pôžičku len za 10 hodín, odporučil by som každému, kto hľadá pôžičku, bez obáv, aby ich kontaktoval e-mailom: lapofunding960@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

  10. Yes it is possible to recover your stolen bitcoins. I never believed in bitcoin recovery because I was made to understand that it was not possible. However, sometime in February I fell for a forex scam which promised overly high returns and I ended up losing close to $500,000. I searched for a month for help until I finally came across an article on reddit in regards to recovering stolen cryptocurrency so I reached out to them, Recover Btc Help Wizard Charles Group Hackers. I was so scared and skeptical because I have heard of bad experiences but I decided to give them a try and to my greatest surprise I was able to get all my stolen bitcoins recovered from the scammers within a very short time frame. I don’t know if I’m allowed to share the links on here but you can contact them at wizardcharlesgrouphackers@gmail.com to get help.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Potrebujete úver? osobné pôžičky? Podnikateľské pôžičky? Vianočná pôžička? hypotéky? Poľnohospodárske a projektové financovanie? Poskytujeme všetky typy úverov s 2% úrokovou sadzbou! kontaktný email; (dakany.endre@gmail.com)

    Vianočná pôžička

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moc pěkné, a nehodily by se vám tam třeba i takové geotextílie? Já si totiž myslím že to jsou přesně ty věci které stále do moderní architektury patří ale lidé si to prostě neustále nechtějí přiznat, nemám pravdu?

    OdpovedaťOdstrániť