pondelok 3. decembra 2012

Mikuláš

Mala som chuť na voľné quiltovanie, tak som ho využila na čižmy a vrecká.

 Minuloročnú bordovú kolekciu som šila i teraz.


14 komentárov:

  1. Krásné Jani, ta bordová se mi moc líbí!
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeeeeeeeeeeeej Jani to je uzasneeeeeeeeeeeee, krasne vypracovane , to qulitovanie by som chcela aj ja vediet, nadherne latocky precizna praca !!! no co dodat???!!!, stastny to majitel tej nadherky uz len ,aby ten Mikulas riadne tie cizmicky naplnil :)!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mirka, ak sa ti dajú zasunúť zúbky na stroji, tak quiltovanie nie je problém. Moc ďakujem.

      Odstrániť
    2. Jani myslis ze vypnut zubky??? naspodku pod platnickou?? ano daju .... vies ja mam ten stroj uz 30 rokov a stale netusim co dokaze, vraj sa da na nom aj vysivat ale ako??? este som na to neprisla :)

      Odstrániť
  3. Jani, voľné quiltovanie milujem a na čižmičkách je nádherné! Škoda, že už čižmu máme tak snáď si spomeniem o rok na krásnu inšpiráciu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak takovou ponožku bych klidně dostala i prázdnou, Jani! Jsou nádherné!
    Měj se moc hezky, pa Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Janka, paradne sitie... ako hovori Helenka, taku cizmicku by som mohla dostat aj prazdnu a voooobec by som sa nenahnevala...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jani,krásna práca a bordová kolekcia ma dostala. Látky sú úžasné, uši ešte zopár ozdôb a budeš mať z nich krásny vianočný stromček.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, to by som sa našila. Náš stromček ja akosi prerastený, býva bez ozdobeného špicu, inak by sa nám nevošiel do bytu. Ale raz sa prepracujeme k menšiemu a tam sa vyrealizujem. Ďakujem.

      Odstrániť
  7. Ahoj Jani, na vlastnoručne ušité mikulášske čižmy sa chystám každý rok a nikdy to nestihnem. Použila si super techniku - pre mňa dosť zložitá :-)
    Ďakujem za návštevu ♥

    OdpovedaťOdstrániť