nedeľa 26. mája 2013

Chlapská

Naplánovala som si deku, ktorá by bola vhodná i pre muža. Vzor mi bol jasný, no dať dohromady "pánske" látky v modrých odtieňoch nebolo jednoduché.
Aj keď každý blok je zostavený z pásov iných rozmerov a musela som stále premeriavať, bavilo ma to =  top bol ušitý dosť rýchlo, ale nebola som si istá spôsobom prešitia a tak som ho zazimovala.
Nedávno sa na chvíľu uvoľnil byt, všetci sa rozbehli von a ja som mala priestor povypínať látky a dať dohromady sendvič.

Ešte vždy som nemala predstavu o quiltovaní. Ale po sadnutí k stroju to prišlo samo. Vzor je hranatý, zachovala som teda tento tvar a vyhla sa akýmkoľvek oblúčikom. Práca bola síce o samom vrtení celou dekou, ale som spokojná.

Keďže ma moje protivné dutiny dohnali opäť na dáky čas do postele,zobrala som bavlnky a ešte ručne doprešívala.

9 komentárov:

  1. Ta je úplne skvelá, dokonalá. Gabi.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Opravdu pánské provedení. Moc se vyvedla :-) Hezké dny přeji. Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jani, jsem z ní úplně paf! Ta by se mi teď tááák hodila - začínám všechno převlékat na "léto" do modra.
    Nádhera!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Januska je uzasnaaaaaaaaaaaaaaaa ...zijes ziena ??? tak davno si nepisla, neviem co je s Tebou posledny meilik som posielala ja a odvtedy nic ...napis ako zijes ked si najdes chvilku cas ..paaaaaaaaaaaa si sikulka sikovna !!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Práve dnes som premýšľala o modrej farbe. Ako ju kombinovať, viac využívať. A ty si to tak trochu vyriešila za mňa. Deka ju úžasná. Nie je premodralá, ale pri tom krásne modručká. Tú si viem predstaviť niekde pri mori. Šikulka.&Lenka.

    OdpovedaťOdstrániť